Jeg ønsker å redigere min personlige informasjon

Du kan redigere følgende kontodetaljer via Bolt-appen:

• For- og etternavn
  • E-postadresse
  • Telefonnummer

Følg disse trinnene for å redigere kontoinformasjonen din:

• Trykk på menyikonet (3 horisontale linjer)
  • Trykk på Se profil
  • Velg Rediger profil
  • Finn informasjonen du vil endre
  • Velg Rediger
  • Oppdater detaljene
  • Informasjonen din vil bli oppdatert automatisk, men du kan bli bedt om å bekrefte opplysningene dine.

Hvis du oppdaterer e-postadressen din, vil du motta en forespørsel om bekreftelse til den nye e-postadressen din. Sørg for at du bekrefter den nye e-postadressen din ved å følge instruksjonene i e-posten sendt av Bolt. E-postadressen vil bli oppdatert på profilen din selv om e-posten ikke er bekreftet.

Hvis du oppdaterer telefonnummeret ditt, vil du motta en forespørsel om bekreftelse til det nye telefonnummeret ditt via SMS. Sørg for at du bekrefter det nye telefonnummeret ditt ved å følge instruksjonene i SMS sendt av Bolt. Når telefonnummeret er bekreftet, endres det automatisk i profilen din.

Når du oppdaterer din personlige informasjon i Bolt-appen, blir endringene også brukt på Bolt Food-appen.

Hvis du ønsker å oppdatere andre data, vennligst kontakt supportteamet vårt:

• I appen — når du går til hovedmenyen i Bolt-appen, trykker du på Support
  • Via oslo@bolt.eu
  • Ved å ringe, hvis dette alternativet er tilgjengelig i Oslo.