Problemer med rabatter

I tilfelle du har problemer med å bruke en rabattkode, må du sørge for at:

• Kampanjekoden eller rabattkoden din har ikke gått ut på dato
  • Kampanjekoden eller rabatten din godkjenner alle kampanjevilkårene som finnes i rabattbeskrivelsen
  • Du bruker rabattkoden på en taxi og ikke for sparkesykler eller e-sykler
  • Du bruker den nyeste appversjonen
  • Henvisningskoder:
    • Kan bare innløses av nye kunder som ikke deler en betalingsmåte eller en enhet med en eksisterende kunde
    • Må brukes av de nye kundene før de ber om sin første reise på plattformen.

Her er noen få ting du bør huske:

• En rabattkode på en taxi som gjelder i et land kan ikke brukes I et annet land
  • To eller flere rabattkoder kan ikke brukes samtidig
  • Hvis du bytter betalingsmåte må du velge koden på nytt
  • Hvis beløpet på rabattkoden er høyere enn turkostnaden kan ikke gjenstående beløp bli brukt for en annen tur
  • Hvis rabattkoden din dekker hele prisen for turen, kan vi fremdeles utføre en kort-autorisasjon for å validere betalingsmåten din
  • Noen % rabatter har en grense på hva de kan redusere.

Hvis det er fortsatt noe du lurer på, vennligst kontakt vår brukerstøtte via Appen.