Hvordan bruke regnskapsfører med bedriftsprofil

Du kan knytte utgifter fra selskapet ditt til din bedriftsprofil slik at Bolt kvitteringer blir automatisk sendt til regnskapsføreren din. Det er mulig å bruke Zoho Expense, Expensify, Rydoo og SAP Concur. Vennligst sjekk hvilke leverandører er tilgjengelige i ditt land.

Slik knytter du utgiftsleverandøren til jobbprofilen din:

• Gå til Arbeidsturer i venstremenyen
  • Åpne Legge til regnskapsfører alternativet
  • Følg instruksene på nettsiden for å fullføre prosessen.

Alternativt kan du gjøre det på utgiftsleverandørens nettside.

Vennligst vær oppmerksom på at hvis du endrer e-postadressen for kvitteringer blir du nødt til å logge deg inn på nytt.

For å koble regnskapsfører fra din bedriftsprofil, gå gjennom appen til Arbeidsturer, velg  koble av regnskapsfører fra din bedriftsprofil, gå gjennom Appen til Arbeidsturer, velg regnskapsfører og klikk på søppel-ikonen.

Dersom det er nødvendig, kan du ta kontakt med regnskapsføreren i tilfelle problemer.