Jeśli Twoje auto jest zarejestrowane w więcej niż jednej kategorii, możesz włączyć lub wyłączyć określoną kategorię, aby zarządzać otrzymywanymi przejazdami. Ustawienia można zmienić w aplikacji, dotykając ikony Preferences po prawej stronie ekranu.
Jeśli Twoje auto jest zarejestrowane w więcej niż jednej kategorii, możesz włączyć lub wyłączyć określoną kategorię, aby zarządzać otrzymywanymi przejazdami. Ustawienia można zmienić w aplikacji, dotykając ikony Preferences po prawej stronie ekranu.