Ștergerea istoricului comenzilor

În prezent, nu există o opțiune pentru ștergerea istoricului comenzilor. Puteți, totuși, să vă vizualizați istoricul comenzilor pe Portalul restaurantelor în funcție de zi, săptămână sau lună.

Articole similare