Jeg ble belastet to ganger for samme tur

Dette kan være en midlertidig kortautorisasjon fra banken din for å kontrollere kortets gyldighet og minimere eventuell uredelig bruk av kortet og informasjonen. Den er oppført som en ventende belastning på kontoen din.

Autorisasjonen belaster aldri kontoen din og frigis umiddelbart eller innen 10 virkedager. I sjeldne tilfeller kan det ta opptil 30 dager, avhengig av banken.

Hvis beløpet ikke er frigitt etter 10 dager, vennligst ta kontakt med banken din.

Autorisasjonen kan også beholdes for en kansellert tur.

Kortautorisasjonen kan bli mislykket av følgende årsaker:

• Du har ikke nok midler på kontoen din
  • Banken din tillater ikke autorisasjoner
  • Systemet oppdager en mistenkelig kortaktivitet

Hvis det mislykkes vil du ikke kunne be om en reise. I dette tilfellet, vennligst kontakt vårt supportteam.