Kontoen min er suspendert grunnet passasjer oppførsel

Hvis tilgang til din konto er begrenset på grunn av gjentatt skadelig oppførsel som er beskrevet i våre Reisevilkår for passajerer  vil du ikke kunne bestille en tur via appen.

Vennligst la merke til at du kan fortsatt bruke appen for andre formål - i forbindelse med andre produkter som er tilgjengelig i ditt land, sjekk turhistorikken, og se kontoinformasjonen.

Bolt passasjerer er forventet til å:

• Være høflige til sjåførene
  • Ikke avbestille en tur med mindre det er absolutt nødvendig. Det tar lengre å komme seg til destinasjonen og vil kaste bort sjåførens tid.
  • Dukke opp til turene, alltid. Sjekk når sjåføren ankommer i appen og ikke lar dem vente for lenge.

Om du mistenker at profilen din har blitt suspendert urettferdig, eller at det har skjedd en feil, vennligst ta kontakt med vår Kundeservice via appen for å be om en gjennomgang av saken.