Får oönskade nyhetsbrev

Bolts nyhetsbrev ger dig uppdaterad information om priser, senaste produktnyheter och erbjudanden.

Om du inte vill få sådana meddelanden kan du avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev. Gå till din profil och ändra inställningarna i avsnittet Kommunikationsinställningar.

Om du fortfarande får ett nyhetsbrev efter att du har ändrat inställningarna, använd en Avsluta-prenumerationsknapp i det nyhetsbrev du fick eller kontakta vårt supportteam.