Priset var lägre än förväntat

Om du misstänker ett problem med resans pris, vänligen rapportera resan och berätta om vad som gått fel:

  • Bekräfta inte priset
  • Rapportera ett problem med priset
  • Välj relevant anledning och lämna en kommentar om det behövs.

Vi kommer att granska resedetaljerna och bekräfta rätt pris. När prisgranskningen är klar visas resepriset i resehistoriken och beloppet läggs till i ditt saldo.

Beställ en resa på några sekunder, kom iväg på några minuter.

Finns för iOS- och Android-enheter.
Beställ en resa på några sekunder, kom iväg på några minuter.