Hur får jag ett företagskvitto

Om du reser med Bolt i arbetet och behöver momskvitto från dina resor kan du skapa en företagsprofil för att hålla koll på dina resekostnader i arbetet.

Din företagsprofil är kopplad till ditt Bolt-konto där du kan välja mellan din privata profil och din företagsprofil. För att skapa en företagsprofil går du till "Affärsresor" i sidomenyn och fyller i uppgifterna, alternativt under "Välj betalningsmetod" och "Lägg till företagsprofil".

Om du vill ha ett momskvitto på din nästa resa byter du bara från "Privat" till "Arbete" i betalningsavsnittet innan du beställer resan.

Du får kvittot skickat till din mailadress där du kan spara ner det eller skicka vidare till ditt företag. Om du inte hittar mailet med kvittot kan du få mailet skickat igen genom att gå till "Mina resor", klicka på resan i fråga och "skicka om kvitto".

Om du fortfarande upplever problem med att få kvitton kan du kontakta vårt supportteam.