Hur man använder företagets betalningsmetod

Om din arbetsgivare har registrerat sig för Bolt Business kan du använda ditt företags betalningsmetod i appen. På så sätt kommer dina arbetsresor att debiteras direkt från företagets Bolt-konto.

För att göra det, öppna rubriken Betalningar i appen och välj ditt företag som betalningsmetod innan du beställer en arbetsresa.

Beställ en resa på några sekunder, kom iväg på några minuter.

Finns för iOS- och Android-enheter.
Beställ en resa på några sekunder, kom iväg på några minuter.