Hur kan jag ändra mina bankkontodetaljer

Om du tillhör ett åkeri, vänligen kontakta din åkeriägare om du vill ändra eller uppdatera dina bankkontodetaljer.

Om du är en individuell förare, vänligen logga in på Förarportalen och uppdatera det relevanta fältet i avsnittet för Utbetalnings- och kontoinformation

Bekräfta ändringen genom att ange en engångskod som skickats till ditt telefonnummer. Om du inte har tillgång till telefonnumret som är kopplat till ditt konto, vänligen ändra telefonnumret först.

Bankkonton som stöds

Vi accepterar endast bankkonton i den nationella valutan som är registrerad i landet.